Bine ați venit pe www.listacompanii.ro, portalul dedicat descoperirii și promovării afacerilor din România. Vă rugăm să alocați timp pentru a parcurge cu atenție termenii și condițiile noastre de utilizare, deoarece aceștia guvernează accesul și interacțiunea dvs. cu acest portal. Prin continuarea navigării pe www.listacompanii.ro, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

1. Acces și Utilizare

1.1 Accesul la www.listacompanii.ro este permis utilizatorilor care respectă acești termeni și condiții.

1.2 Utilizarea portalului este destinată exclusiv pentru informare și promovare a companiilor și serviciilor înregistrate în cadrul www.listacompanii.ro.

1.3 Utilizatorii sunt responsabili pentru asigurarea că informațiile furnizate în timpul procesului de înregistrare sunt corecte și complete.

2. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

2.1 Conținutul (texte, imagini, grafică etc.) afișat pe www.listacompanii.ro este protejat de drepturile de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală.

2.2 Este interzisă copierea, distribuirea, reproducerea sau utilizarea neautorizată a conținutului fără acordul prealabil scris al ListaCompanii.ro.

3. Promovare și Tarife

3.1 Serviciile de promovare oferite de ListaCompanii.ro sunt disponibile la tariful de 29 lei lunar, TVA inclus.

3.2 ListaCompanii.ro își rezervă dreptul de a modifica tarifele și condițiile de promovare, notificând utilizatorii în prealabil.

4. Confidențialitate

4.1 Informațiile furnizate în timpul procesului de înregistrare vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate.

4.2 Utilizatorii pot solicita dezabonarea de la notificările și serviciile oferite de ListaCompanii.ro prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@listacompanii.ro.

5. Modificări și Actualizări

5.1 Termenii și condițiile pot fi modificați și actualizați periodic.

5.2 Utilizatorii vor fi notificați cu privire la orice modificare semnificativă prin intermediul adresei de e-mail furnizate în timpul procesului de înregistrare.

Acești termeni și condiții constituie acordul integral între utilizatori și ListaCompanii.ro și guvernează utilizarea www.listacompanii.ro. Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la contact@listacompanii.ro.

Cu respect, Echipa ListaCompanii.ro