Ultima actualizare: 11.01.2024

Bun venit la www.listacompanii.ro, portalul nostru dedicat promovării online a companiilor și serviciilor din România. Respectăm și protejăm confidențialitatea utilizatorilor noștri și dorim să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale. Prin utilizarea www.listacompanii.ro, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate.

1. Informații Colectate

1.1 În timpul procesului de înregistrare, colectăm informații personale, inclusiv nume, adresa de e-mail, număr de telefon și alte detalii relevante.

1.2 Informațiile referitoare la companii și servicii înregistrate în cadrul www.listacompanii.ro sunt considerate informații publice și pot fi accesate de către utilizatorii portalului.

2. Utilizarea Informațiilor

2.1 Informațiile personale colectate sunt utilizate pentru a vă oferi acces la funcționalitățile www.listacompanii.ro și pentru a vă notifica cu privire la serviciile și actualizările relevante.

2.2 ListaCompanii.ro își rezervă dreptul de a utiliza datele agregate pentru analize statistice și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

3. Protejarea Informațiilor

3.1 ListaCompanii.ro implementează măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau a utilizării inadecvate.

3.2 Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere a datelor pe internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură, iar ListaCompanii.ro nu poate garanta securitatea absolută a informațiilor.

4. Partajarea Informațiilor

4.1 Informațiile personale nu vor fi vândute, închiriate sau cedate terților fără consimțământul dvs. expres.

4.2 ListaCompanii.ro poate partaja informații cu terți în cazul în care acest lucru este necesar pentru furnizarea serviciilor sau în conformitate cu cerințele legale.

5. Drepturile Utilizatorilor

5.1 Utilizatorii www.listacompanii.ro au dreptul de a solicita acces, modificare sau ștergere a informațiilor personale colectate.

5.2 Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări privind această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la [adresa de e-mail/contact specificată].

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

6.1 Politica de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificare semnificativă va fi comunicată utilizatorilor prin intermediul adresei de e-mail furnizate în timpul procesului de înregistrare.

Prin utilizarea www.listacompanii.ro, sunteți de acord cu acești termeni și condiții de confidențialitate. Vă rugăm să citiți această politică cu atenție și să o actualizați periodic.

Cu respect, Echipa ListaCompanii.ro