Reduceri!

Odorizant camera Loris Lavanda si Citrice 120ml

Prețul inițial a fost: 45.00 lei.Prețul curent este: 29.99 lei.

Odorizant camera Loris Lavanda si Citrice 120ml

Bucură-te de Prospețimea și Relaxarea Aromei de Lavandă și Citrice cu Odorizantul de Cameră Loris 120ml

SKU: LORIS012 Categorie:

Descriere

Odorizant camera Loris Lavanda si Citrice 120ml

Bucură-te de Prospețimea și Relaxarea Aromei de Lavandă și Citrice cu Odorizantul de Cameră Loris 120ml

Transformă mediul din jurul tău într-o oază de prospețime și relaxare cu Odorizantul de Cameră Loris Lavandă și Citrice 120ml. Acest odorizant combină aroma revigorantă a citricelor cu notele relaxante ale lavandei, aducând o atmosferă plină de prospețime și calm în fiecare colț al casei tale.

✔ Aromă Revigorantă de Citrice și Lavandă: Fiecare betișor impregnat aduce în casă aroma revigorantă și relaxantă a citricelor și lavandei. Notele sale vibrante și calmante îți vor învălui simțurile, creând un echilibru între energie și relaxare.

✔ Relaxare și Revigorare: Odorizantul Loris Lavandă și Citrice te ajută să scapi de mirosurile neplăcute și să aduci prospețime în fiecare încăpere. Casa ta devine un loc plin de prospețime și relaxare.

✔ Estetică și Vibrantă: Recipientul său simplu și vibrant adaugă o notă de prospețime și energie în fiecare spațiu. Un strop de prospețime și eleganță în fiecare colț al casei tale.

✔ Bucură-te de Fiecare Moment: Indiferent dacă te relaxezi sau ești ocupat în activități zilnice, aroma echilibrată a Odorizantului Loris Lavandă și Citrice te învăluie într-o atmosferă plină de prospețime și calm.

Transformă fiecare colț al casei tale într-un sanctuar de prospețime și relaxare cu Odorizantul de Cameră Loris Lavandă și Citrice 120ml. Bucură-te de echilibrul și prospețimea acestei arome unice în fiecare zi. Comandă acum pentru a adăuga o notă de revigorare și relaxare în fiecare încăpere!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Odorizant camera Loris Lavanda si Citrice 120ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *