Reduceri!

Odorizant camera Loris Iasomie si Liliac 120ml

Prețul inițial a fost: 45.00 lei.Prețul curent este: 29.99 lei.

Odorizant camera Loris Iasomie si Liliac 120ml

Descoperă Eleganța în Aromele Delicate ale Iasomiei și Liliacului cu Odorizantul de Cameră Loris 120ml

SKU: LORIS007 Categorie:

Descriere

Odorizant camera Loris Iasomie si Liliac 120ml

Descoperă Eleganța în Aromele Delicate ale Iasomiei și Liliacului cu Odorizantul de Cameră Loris 120ml

Transformă mediul din jurul tău într-o grădină înfloritoare cu Odorizantul de Cameră Loris Iasomie și Liliac 120ml. Acest odorizant îmbină aromele delicate ale iasomiei și liliacului pentru a crea o atmosferă plină de rafinament și prospețime în fiecare colț al casei tale.

✔ Aromă Delicată de Iasomie și Liliac: Fiecare betișor impregnat aduce în casă aromele delicate și florale ale iasomiei și liliacului. Notele sale pline de prospețime îți vor învălui simțurile, creând o atmosferă de eleganță și relaxare.

✔ Relaxare și Revigorare: Odorizantul Loris Iasomie și Liliac te ajută să scapi de mirosurile neplăcute și să aduci prospețime în fiecare încăpere. Casa ta devine un loc plin de rafinament și relaxare.

✔ Estetică și Vibrantă: Recipientul său simplu și vibrant adaugă o notă de eleganță și prospețime în fiecare spațiu. Un strop de rafinament și frumusețe în fiecare colț al casei tale.

✔ Bucură-te de Fiecare Moment: Indiferent dacă te relaxezi sau ești ocupat cu activități zilnice, aroma subtilă a Odorizantului Loris Iasomie și Liliac te învăluie într-o atmosferă plină de prospețime și relaxare.

Transformă fiecare colț al casei tale într-o grădină înfloritoare cu Odorizantul de Cameră Loris Iasomie și Liliac 120ml. Bucură-te de rafinamentul și prospețimea acestor arome delicate în fiecare zi. Comandă acum pentru a adăuga o notă de eleganță și prospețime în fiecare încăpere!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Odorizant camera Loris Iasomie si Liliac 120ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *