Reduceri!

Odorizant camera Loris Flori de Portocal 120ml

Prețul inițial a fost: 45.00 lei.Prețul curent este: 29.99 lei.

Odorizant camera Loris Flori de Portocal 120ml

Descoperă Eleganța Florilor de Portocal în Casa Ta cu Odorizantul de Cameră Loris 120ml

SKU: LORIS003 Categorie:

Descriere

Odorizant camera Loris Flori de Portocal 120ml

Descoperă Eleganța Florilor de Portocal în Casa Ta cu Odorizantul de Cameră Loris 120ml

Bucură-te de prospețimea și exotismul aromei florilor de portocal cu Odorizantul de Cameră Loris Flori de Portocal 120ml. Acest odorizant aduce o atmosferă plină de vitalitate și rafinament în fiecare colț al casei tale.

✔ Aromă de Flori de Portocal: Fiecare betișor impregnat emană aroma exotică și revigorantă a florilor de portocal. Notele sale florale îți vor învălui simțurile, aducând o notă de prospețime și bucurie.

✔ Prospetime și Calitate: Odorizantul Loris Flori de Portocal luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, aducând un aer proaspăt și o atmosferă de rafinament în fiecare încăpere.

✔ Estetică și Vibrantă: Recipientul său simplu și vibrant adaugă o notă de exotism și energie în fiecare spațiu. Un strop de prospețime și eleganță în fiecare colț al casei tale.

✔ Bucură-te de Fiecare Moment: Indiferent dacă te relaxezi sau ești ocupat cu activități zilnice, aroma florală a Odorizantului Loris Flori de Portocal te învăluie într-o atmosferă plină de vitalitate și prospețime.

Transformă fiecare colț al casei tale într-o grădină exotică cu Odorizantul de Cameră Loris Flori de Portocal 120ml. Bucură-te de vitalitatea și prospețimea acestei arome unice în fiecare zi. Comandă acum pentru a adăuga o notă de rafinament și prospețime în fiecare încăpere!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Odorizant camera Loris Flori de Portocal 120ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *