Descriere

Bine ați venit pe www.universulauto.ro, destinația online pentru pasionații de mașini și entuziaștii auto!

Cu o gamă variată de produse și accesorii, ne propunem să vă oferim o experiență de cumpărături completă, dedicată nevoilor dumneavoastră în universul auto.

De ce să alegeți www.universulauto.ro?

Gama Extinsă de Produse: De la piese auto și accesorii, până la echipamente și gadget-uri inovatoare, avem totul pentru a satisface cerințele oricărui entuziast auto.

Calitate Garantată: Colaborăm cu branduri de încredere pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate. Fie că căutați piese de schimb sau accesorii personalizate, la noi veți găsi doar produse fiabile și durabile.

Experiență Ușoară de Cumpărături: Navigarea pe site-ul nostru este simplă și intuitivă, iar procesul de cumpărare este rapid și eficient. Vă punem la dispoziție informațiile necesare pentru a face alegerea potrivită pentru mașina dumneavoastră.

Promoții și Oferte Atractive: Fiți mereu la curent cu cele mai bune oferte și reduceri speciale. La www.universulauto.ro, vă oferim oportunități exclusive pentru a vă bucura de prețuri avantajoase la produsele preferate.

Serviciu de Relații cu Clienții Profesional: Echipa noastră de specialiști este întotdeauna pregătită să vă ofere asistență și să răspundă la orice întrebări aveți. Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți alegeri informate și să vă bucurați de o experiență de cumpărături fără probleme.

Indiferent dacă sunteți în căutarea pieselor potrivite pentru întreținerea mașinii dumneavoastră sau a unor accesorii care să vă personalizeze experiența de conducere, www.universulauto.ro vă așteaptă să explorați universul auto într-un mod simplu și convenabil.

Vă invităm să descoperiți o lume de opțiuni pentru mașina dumneavoastră, navigând pe www.universulauto.ro și să vă bucurați de o experiență de cumpărături online cu adevărat completă și satisfăcătoare.

Date comerciale:

SC POVALINIO SRL
C.U.I.:  RO29081801
Reg. Com: J23/904/2021
Adresa: Str. Biruintei Nr 45C, Sc. B Ap. 5,
Popesti Leordeni, Ilfov

Date de contact:

Telefon: 0772160837
Site: www.universulauto.ro
Email: contact@universulauto.ro

Regiune
Contactați compania

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

  • Inca nu a fost adaugat un comentariu
  • Add a review