Descriere

Bine ați venit la Evopec SRL, furnizorul dvs. de încredere pentru produsele PGST în România!

Suntem o companie dedicată aducerii celor mai recente și inovatoare produse PGST pe piața românească. Avem o vastă experiență în domeniul automatizării caselor inteligente și suntem mândri să oferim soluții de calitate superioară la prețuri accesibile.

Incepand din anul 2020 castigand experiență în industrie, am devenit o sursă de încredere pentru clienții noștri, oferind produse PGST autentice și originale, livrate prompt din stocul nostru. Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și punem accent pe serviciul de calitate.

În plus, suntem aici pentru a oferi asistență și consultanță în alegerea celor mai potrivite produse PGST pentru nevoile dumneavoastră de automatizare a casei inteligente. Ne străduim să aducem tehnologia la îndemâna tuturor și să transformăm casele în locuri mai inteligente și mai eficiente energetic.

Vă mulțumim că ați ales EVOPEC SRL și ați ales să faceți parte din experiența noastră de automatizare a casei inteligente. Pentru orice întrebări sau solicitări, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați casa dumneavoastră într-o casă inteligentă!

Date comerciale:

SC EVOPEC SRL
C.U.I.: 29568530
Reg. Com: J16/102/2012
Adresa: Sat. Gherceşti Com. Gherceşti,
Aleea Xv Aviatorilor, Nr.6, Dolj.

Date de contact:

Telefon: 0792810411
Site: www.pgst.ro
Email: office@pgst.ro

Regiune
Contactați compania

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

  • Inca nu a fost adaugat un comentariu
  • Add a review