Descriere

www.mirosplacut.ro este o platformă online specializată în comercializarea odorizantelor de cameră sub marca EYFEL. Cu o gamă variată de produse disponibile, această platformă oferă soluții pentru a crea un mediu plăcut și proaspăt în orice încăpere, fie acasă, la birou sau în alte spații.

Produsele EYFEL disponibile pe www.mirosplacut.ro sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru varietatea aromelor pe care le oferă. De la arome clasice și proaspete, precum lemnul de santal și lavanda, până la arome exotice și rafinate, cum ar fi cocosul și fructele tropicale, există opțiuni pentru toate gusturile și preferințele.

Utilizând cele mai recente tehnologii și ingrediente de cea mai bună calitate, odorizantele de cameră EYFEL disponibile pe www.mirosplacut.ro nu doar mască mirosurile neplăcute, ci le elimină complet, lăsând în urmă un aer proaspăt și plăcut în încăpere.

Pe lângă calitatea produselor lor, www.mirosplacut.ro se remarcă și prin serviciile lor de livrare rapidă și eficientă, precum și prin serviciul lor clienți prietenos și receptiv, gata să răspundă oricăror întrebări sau solicitări ale clienților lor.

Indiferent dacă căutați să vă revigorați spațiul de locuit sau să creați o atmosferă plăcută în mediul de lucru, www.mirosplacut.ro vă oferă soluțiile potrivite pentru a vă bucura de un miros plăcut și îmbietor în orice încăpere, cu ajutorul odorizantelor de cameră EYFEL.

Date comerciale:
SC EVOPEC SRL
C.U.I.: 29568530
Reg. Com: J16/102/2012
Adresa: Sat. Gherceşti Com. Gherceşti,
Aleea Xv Aviatorilor, Nr.6, Dolj.

Date de contact:

Telefon: 0746628180
Site: www.mirosplacut.ro
Email: office@evopec.ro
Facebook: evopec.ro

Locatie
Regiune
  • Inca nu a fost adaugat un comentariu
  • Add a review