Descriere

Bine ați venit la Magazinul de Haine Second Hand și Outlet din Craiova, situat pe Strada Spania, nr. 5!

Suntem destinația ideală pentru cei care apreciază moda accesibilă și autentică.

În inima Craiovei, vă întâmpinăm cu o selecție impresionantă de haine second-hand de calitate și piese de outlet, oferindu-vă o experiență de cumpărături unică. La noi, fiecare articol are o poveste proprie și este atent selecționat pentru a satisface diverse gusturi și preferințe de modă.

Ce ne deosebește?

Varietate de Produse: De la haine casual și elegante până la accesorii trendy, găsiți la noi o gamă variată de articole care să completeze orice stil vestimentar.

Calitate Verificată: Fiecare articol este atent verificat pentru a vă asigura că veți primi produse de calitate superioară și în stare excelentă.

Prețuri Atractive: Ne mândrim cu faptul că oferim haine la prețuri accesibile, astfel încât să puteți adopta un stil deosebit fără să vă afecteze bugetul.

Ambianță Plăcută de Cumpărături: Magazinul nostru vă întâmpină cu o atmosferă prietenoasă și relaxantă, oferindu-vă posibilitatea de a explora în voie și de a găsi acele piese unice care vă definesc stilul personal.

Personal Atenționat: Echipa noastră de experți în modă este întotdeauna disponibilă pentru a vă oferi sfaturi și asistență în alegerea celor mai potrivite articole pentru dumneavoastră.

Adresa noastră pe Strada Spania, nr. 5, este locul unde moda întâlnește autenticitatea, iar clienții noștri descoperă comorile ascunse ale lumii modei second-hand și de outlet. Vă invităm să ne vizitați și să explorați colecțiile noastre inspirate, transformând fiecare vizită într-o experiență de cumpărături plăcută și memorabilă.

Date comerciale:

SC EVOPEC SRL
C.U.I.: 29568530
Reg. Com: J16/102/2012
Adresa: Sat. Gherceşti Com. Gherceşti,
Aleea Xv Aviatorilor, Nr.6, Dolj.

Date de contact:

Telefon: 0746628180
Site: www.evopec.ro
Email: office@evopec.ro
Facebook: https://www.facebook.com/MagazinHaineShSiOutlet

Locatie
Urmareste
Regiune
Contactați compania

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

  • Inca nu a fost adaugat un comentariu
  • Add a review