Descriere

Cutia cu Flori a luat naștere din dorința de a aduce o schimbare rafinată într-un domeniu care, de-a lungul anilor, părea să rămână neschimbat.

Cu pasiunea pentru flori ca sursă de inspirație, asociată cu interesul nostru constant pentru dezvoltare și angajamentul serios față de fiecare client, am reușit să transformăm un simplu business de familie într-o prezență remarcabilă în industrie.

Misiunea noastră transcendentală este să fim alături de clienții noștri în toate momentele fericite din viața lor.

Cu devotament și pasiune, ne propunem să devenim florăria preferată a clienților noștri.

Pentru a atinge acest obiectiv nobil:

Selectăm doar produsele de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că fiecare floare care ajunge în cutia noastră este o expresie perfectă a frumuseții naturale.

Acordăm o atenție deosebită mediului înconjurător, adoptând practici sustenabile și responsabile, pentru a proteja și conserva frumusețea naturii pe care o iubim atât de mult.

Suntem profund implicați în comunitatea noastră, contribuind la proiecte sociale și activități care sprijină dezvoltarea durabilă și bunăstarea locală.

În permanență, ne dezvoltăm și evoluăm, adaptându-ne la nevoile și preferințele în schimbare ale clienților noștri. Suntem dedicați în a oferi experiențe florale memorabile și servicii de cea mai înaltă calitate.

Prin aceste angajamente, Cutia cu Flori devine mai mult decât o florărie obișnuită - devine un partener de încredere în cele mai importante momente ale vieții, oferind nu doar flori, ci și o experiență care încântă și rămâne în inimile clienților noștri.

Cutia cu Flori, amplasată pe strada Amurgului în incinta Mall La Strada, te întâmpină cu o varietate fermecătoare de flori proaspete și aranjamente florale creative.

Cu o atenție deosebită acordată detalilor, fiecare buchet este o expresie delicată a frumuseții naturii. De la buchete clasice la aranjamente contemporane, fiecare creație florală este pregătită cu grijă pentru a aduce un zâmbet pe chipul destinatarului. Cutia cu Flori este destinația ta de încredere pentru a transmite emoții prin mijlocirea frumuseții florilor.

Date comerciale:

SC SUNDERSONIA EVENTS SRL
C.U.I.: 37119761
Reg. Com: J23/742/2017
Adresa: Cutia cu Flori, Mall La Strada,
Popesti Leordeni, Ilfov, Romania.

Date de contact:

Telefon: 0784000555
Site: www.cutiacuflori.ro
Email: comenzi@cutiacuflori.ro
Facebook: https://www.facebook.com/cutiacuflori.ro/
Pinterest: https://ro.pinterest.com/cutiacufloriro/

Locatie
Urmareste
Regiune
Deschis
Open 24h today Comutați programul săptămânal
 • Luni

  Open 24h

 • Marti

  Open 24h

 • Miercuri

  Open 24h

 • Joi

  Open 24h

 • Vineri

  Open 24h

 • Sambata

  Open 24h

 • Duminica

  Open 24h

 • 24 aprilie 2024 8:38 local time

Contactați compania

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

 • Lista Companii
  13 aprilie 2024 at 22:17

  Foarte cumsecade domnul de la florarie,.

  Evaluare generală

  Ospitalitate

  Servicii

  Prețuri

Add a review