Descriere

Asociatia in Beneficiul Vanatorilor si Activitatii de Vanatoare

Prezentare ASOCIAȚIA ÎN BENEFICIUL VÂNĂTORILOR ȘI ACTIVITĂȚII DE VÂNĂTOARE

“Am inițiat ideea de a înființa o Asociație în Beneficiul Vânătorilor și Activității de Vânătoare din România, mai mult de nervi decât să fi avut vreun plan concret!

Totuși, după ce am observat că vânătorii s-au înscris în număr mare în acel tabel editabil pe care eu l-am postat pe un grup de vânătoare, pe facebook, am conștientizat că vânătorii adevarați din România nu și-au pierdut încă speranța de a vâna liniștiți, fară atâtea și atâtea opreliști, abuzuri și presiuni din toate părțile!

Și m-am gândit să caut vânatori din Romănia după chipul și asemănarea, nu neaparat a mea, ci a celor mai apreciați și iubiți vânători din țară pe care îi stimam inclusiv eu!

Unii m-au refuzat din cauză de timp, alții erau foarte doritori sa vină alături de mine, dar nu i-am plăcut eu! Până la urmă, fusese ideea mea și trebuiau să-mi fie pe plac în primul rând mie, nu?

Și, în timpul în care am găsit unul, doi, trei, patru… membri fondatori, am observat, din discuțiile cu aceștia, că dintr-o dată nu mai eram atât de singur, atât de idealist într-o breaslă în care mulți dintre așa-zișii vânători mi se păreau doar niște simpli posesori de arme! Dintr-o dată, și alții gândeau la fel ca mine și aveam aceleași idealuri!

Și am decis să umplu toată harta țării cu câte un membru fondator, care să răspundă fiecare, deocamdată, de câte o zonă în care să fie incluse mai multe județe!

Și am reușit!

Acum, vânătorii au o asociație numai a lor! În care să nu fie implicat politicul, mediul de afaceri sau persoane din domeniul fiscal sau bancar! O asociație în care toți membrii să fie tratați în mod egal, fiecare dintre ei să poată avea un cuvânt de spus și nu doar să plătească cotizații! O asociație care să-i reprezinte cu cinste și care să le exprime mai departe ideile și idealurile în ce privește vânatoarea!

Sunt pe deplin conștient că am aruncat „o piatră în apă” și, odată cu înrolarea primelor sute sau mii de membri, mulți care au râs de această idee vor începe să ne ia în serios și să ne lovească din toate părțile!

Eu sunt pregătit, colegii mei la fel! Suntem gata să ducem această luptă pentru salvarea vânătorii de toți neaveniții și habarniștii care nu au inteligența necesară să înțeleagă rolul vital al acestei activități în menținerea echilibrului în natură și că, oricât de pasionați ar fi adevărații vănători și oricăt i-ar costa această pasiune, ei pot rămâne pe deplin conștienți de ceea ce fac, în așa fel încât să lase și pentru ziua de mâine…

Cu totul alții sunt dușmanii naturii decât vânătorii adevărați, și misiunea noastră în cadrul acestei asociații va fi să-i arătăm cu degetul pe toți, să încercăm și să reușim să-i combatem și să le schimbăm mentalitatea!

Dacă vom reuși, asta se va vedea doar prin numărul mare de membri care vor veni alături de noi…”

Adrian Lică – Președinte A.B.V.A.V.

Date comerciale:

ASOCIAȚIA ÎN BENEFICIUL VÂNĂTORILOR ȘI ACTIVITĂȚII DE VÂNĂTOARE
C.U.I.:  43396031

Adresa: Bd. Carol 1, Nr. 58, Et. 3,
Ap. 10, Bucuresti

Date de contact:

Telefon: 0754234959
Site: www.abvav.ro
Email: asociatia@abvav.ro

Locatie
Urmareste
Regiune
Contactați compania

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

  • Inca nu a fost adaugat un comentariu
  • Add a review